Real trekt Clásico-lijn door en maakt ook zonder Ronaldo vier goals

29-10-2014 21:58

Real Madrid heeft de goede periode met tien zeges op rij een passend vervolg gegeven. In het bekertoernooi rekende de ploeg van Carlo Ancelotti zonder problemen af met Cornellà, uitkomend in de Segunda B: 1-4.

Real, dat de Copa del Rey afgelopen seizoen won, begon wel moeizaam aan het duel met Cornellà. Raphael Varane had de Koninklijke op voorsprong gezet toen Óscar Muñoz na twintig minuten verrassend gelijk maakte.

Ook zonder Cristiano Ronaldo had Real echter geen moeite om uiteindelijk een ruime zege te boeken. Varane maakte na 35 minuten ook de 1-2, net als de eerste met het hoofd uit een corner. Het was voor het eerst dat de verdediger twee keer in één wedstrijd scoorde.

Javier Hernández, die profiteerde van de afwezigheid van Ronaldo, maakte vlak na rust de derde goal door van net buiten het strafschopgebied raak te knallen. Het slotakkoord was een kwartier voor tijd voor Marcelo, die daarmee de eindstand op 1-4 bepaalde.