Pellè is fenomeen aan het worden na opnieuw heerlijke en belangrijke goals
Sprookje Southampton duurt voort

Pellè is fenomeen aan het worden na opnieuw heerlijke en belangrijke goals

29-10-2014 22:41
7

Graziano Pellè is hard op weg om een fenomeen te worden in Engeland. De spits maakte woensdag in de League Cup-wedstrijd tegen Stoke City wederom een heerlijk doelpunt. Mede daardoor won Southampton met 2-3.

Pellè was wederom de grote man bij Southampton. De voormalige spits van Feyenoord tekende op prachtige en bijna identieke wijze voor de 1-0 en de winnende 2-3, die hij twee minuten voor tijd maakte. Het was zijn negende treffer in de laatste tien duels voor de Saints.

De voormalige spits van Feyenoord tekende na zes minuten al voor de 0-1. Na een half uur spelen zette Shane Long Southampton op 0-2, maar via Steven Nzonzi en Mame Biram Diouf kwam Stoke City terug. Pellè bezorgde Southampton echter alsnog de zege toen Peter Crouch met rood moest inrukken.

Bij Stoke City had Erik Pieters een basisplaats. De verdediger is niet opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de komende duels met Mexico en Letland. 

Trainer Ronald Koeman koppelt zodoende het ene aan het andere succes. Met de overwinning op Stoke City heeft Southampton de kwartfinale van de League Cup bereikt. In de Premier League staat Southampton tweede.