Ex-jeugdinternational voelt het kriebelen, verlaat Vitesse en vindt ambitieuze club
"Na lange onderhandelingen ben ik blij dat ik hier mijn contract getekend heb"

Ex-jeugdinternational voelt het kriebelen, verlaat Vitesse en vindt ambitieuze club

29-10-2014 23:51

Julian Jenner gaat toch weer voetballen. De aanvaller keerde onlangs terug bij Vitesse, waar hij als trainer en begeleider aan de slag ging. Daar is Jenner echter op teruggekomen: hij gaat aan de slag in Hongarije.

Jenner heeft woensdag een contract getekend bij Diosgyori VTK, de huidig nummer vier van de Hongaarse competitie. "We wilden Jenner afgelopen zomer al hebben, maar toen is het niet gelukt om hem vast te leggen. We zijn achter de schermen telkens bezig geweest en zijn blij dat het nu alsnog gelukt is om hem vast te leggen", zo is men bij de club blij met de komst van de rechtsbuiten, die eerder al voor Ferencváros speelde.

De voormalig jeugdinternational, hij kwam tot zeven interlands, zette afgelopen zomereen punt achter zijn carrière. Hij voelde het echter nog kriebelen en gaf uiteindelijk gehoor aan dat gevoel. "Na lange onderhandelingen ben ik blij dat ik hier mijn contract getekend heb", aldus de 31-jarige Jenner. "Diogyori is een grote club met een fanatieke achterban. Ik kijk ernaar uit om mijn eerste wedstrijd te spelen in het DVTK Stadion. De club is net als ik zelf ambitieus en blijft zich ontwikkelen. Het doel is om kampioen te worden."