In het kort: Zweedse talenten naar PSV, goede loting Koeman

In het kort: Zweedse talenten naar PSV, goede loting Koeman

30-10-2014 10:20

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Zweden naar Eindhoven
PSV heeft interesse in twee jonge Zweedse middenvelders. Elias Gustafson van Fassbergs IF komt binnenkort naar Eindhoven ter kennismaking. De zeventienjarige middenvelder krijgt daarna mogelijk een aanbieding. Ook de veertienjarige middenvelder Albin Morgelft (AIK) mag ter kennismaking naar Eindhoven afreizen, meldt PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International.

Gunstige loting Southampton
Ronald Koeman moet het in de kwartfinale van de League Cup met Southampton opnemen tegen Sheffield United, de nummer zes uit de League One, na de Premier League en het Championship het derde niveau in Engeland. De andere wedstrijden in de kwartfinale zijn Derby County-Chelsea, Tottenham Hotspur-Newcastle United en Bournemouth-Liverpool.

Documentaire Cruijff
Maandag gaat er in Barcelona een documentaire over Johan Cruijff in première. De film wordt ter ere van veertig jaar Cruijff bij Barcelona gemaakt. Veertig jaar geleden maakte de Nederlander namelijk zijn debuut bij de Catalaanse grootmacht. Bij het evenement in het auditorium van Barcelona zullen veel Barça-iconen aanwezig zijn, schrijft El Mundo Deportivo.