Blind met open armen ontvangen: Iedereen in de stad is heel aardig en beleefd
Ook Di Maria onder indruk van fans: "De mensen hier zijn verbazingwekkend"

Blind met open armen ontvangen: "Iedereen in de stad is heel aardig en beleefd"

30-10-2014 12:38
2

Daley Blind is door de fans van Manchester United met open armen ontvangen. De voormalig Ajacied zette sinds zijn overstap een aantal uitstekende wedstrijden neer.

"Ik ben een aantal fans tegengekomen in de stad en dat was zeer prettig", zegt Blind tegen United Review. "Iedereen in de stad is heel aardig en beleefd. Het is niet alleen op de club zo, maar ook in Manchester als ik mensen ontmoet. Ik ben er heel blij mee en heb het hier erg naar mijn zin."

Ook Angel Di Maria is nieuw bij Manchester United. De Argentijn, die overkwam van Real Madrid, sluit zich helemaal aan bij de woorden van Blind. "De mensen hier zijn verbazingwekkend, ik voel me erg comfortabel, blij en tevreden. De manier waarop de mensen je behandelen zorgt ervoor dat je je heel goed voelt."

De beleefdheid van de inwoners en fans van Manchester is ook Di Maria opgevallen. "Ze zeggen altijd alsjeblieft en dankjewel. Dat is heel prettig en daarom ben ik zeer tevreden hier", vervolgt de international op de clubsite. "Om iedereen op Old Trafford constant achter je te hebben is ook geweldig. Ze zingen en steunen je altijd."