'Slechtste prof ooit' terug in QPR-selectie: Dat is alles wat ik wilde horen
Redknapp besluit conflict achter zich te laten

'Slechtste prof ooit' terug in QPR-selectie: "Dat is alles wat ik wilde horen"

30-10-2014 17:20

Adel Taarabt staat voor zijn rentree in de wedstrijdselectie van Queens Park Rangers. Manager Harry Redknapp omschreef de 25-jarige Marokkaan recentelijk als 'de slechtste prof ooit', maar ziet na een goed gesprek toch weer ruimte voor een samenwerking.

Taarabt werd door Redknapp een gebrek aan conditie te verweten. De technisch begaafde middenvelder zou twintig kilo te zwaar zijn. Voor de hoofdrolspeler in kwestie was dat aanleiding om een foto te publiceren van een ogenschijnlijk afgetrainde buik. Hoewel dit kolderieke conflict tot veel negatieve reacties leidde, is het voor de manager inmiddels weer in orde.

Wedden

Meer odds

"Ik heb een uitstekend gesprek gehad met Adel. Hij wil weer fit worden en terugkeren in het team", laat Redknapp optekenen tegenover Sky Sports. "Hij heeft deze week enorm hard getraind en heeft zelf ook toegegeven dat hij fitter moet worden. Dat is alles wat ik wilde horen. Zodra hij fit is, zal hij voor ons zeker zijn waarde hebben."

QPR gaat zaterdag op bezoek bij stadsgenoot Chelsea, de huidige lijstaanvoerder van Engeland. Redknapp wil nadenken over een rol voor Taarabt. "Ik zou zeker niet aarzelen om hem in de wedstrijdselectie op te nemen. Adel is het type speler dat een wedstrijd voor ons kan beslissen. We zullen wel zien."