Ik krijg het idee dat Hiddink het niet zo op Wijnaldum heeft
PSV-aanvoerder ontbreekt in voorselectie Oranje

"Ik krijg het idee dat Hiddink het niet zo op Wijnaldum heeft"

30-10-2014 21:26
13

Thijs Slegers vreest dat de interlandcarrière van Georginio Wijnaldum de komende tijd wel eens op een laag pitje kan komen te staan. De PSV-clubwatcher van Voetbal International heeft namelijk het idee dat de middenvelder niet voor niets buiten de voorselectie gelaten is.

Wijnaldum is aanvoerder van PSV en was basisspeler op het WK in Brazilië. Onder Hiddink raakte de oud-Feyenoorder zijn basisplaats echter al snel kwijt en voor de komende interlands zit hij zelfs niet bij de voorselectie. Volgens de KNVB heeft dat te maken met de fysieke gesteldheid van Wijnaldum, maar bij die verklaring mogen vraagtekens worden geplaatst omdat de interlands pas over een paar weken op het programma staan.

"De verbazing van Wijnaldum kan ik me zeker voorstellen, ik ben zelf ook verbaasd. Ik krijg het idee dat Hiddink het niet zo heeft op Wijnaldum", aldus Slegers, die van mening is dat Wijnaldum gewoon een plekje hoort te krijgen bij Oranje. "Hij heeft Ibrahim Afellay teruggehaald bij Oranje en dat is een directe concurrent voor Wijnaldum. En ook Davy Klaassen heeft blijkbaar een streepje voor. Ik vind Wijnaldum zeker niet minder dan Afellay en Klaassen. Hij is zeker gelijkwaardig en als je hem vergelijkt met Klaassen heeft hij veel meer rendement als middenvelder."