Ajax kan PSG-talent vergeten: 'Verwachting is dat hij niet voor Ajax gaat tekenen'
"Die club heeft een betere competitie dan de Eredivisie en speelt nu veel beter dan Ajax"

Ajax kan PSG-talent vergeten: 'Verwachting is dat hij niet voor Ajax gaat tekenen'

31-10-2014 08:45
8

Ajax lijkt de komst van Adrien Rabiot te kunnen vergeten. Het management van de Franse voetballer van Paris Saint-Germain stelt dat de kans op een vertrek van Rabiot naar Amsterdam klein is.

De landskampioen van Nederland toonde eerder belangstelling voor de jongeling van de Franse topclub. Net als AS Roma hoopte Ajax Rabiot afgelopen zomer over te nemen van PSG. Ajaxshowtime.com sprak met het management van Rabiot en kreeg te horen dat de kans dat de Fransman in de toekomst in de Amsterdam Arena te aanschouwen is, klein is.

"De verwachting is momenteel niet dat Rabiot voor Ajax gaat tekenen", stelt een woordvoerder van Mondial Sportsmanagement & Consulting Sarl. "Paris Saint-Germain wilde zijn contract graag verlengen, maar Rabiot is bereid PSG te verlaten en een nieuw contract te tekenen bij AS Roma. Die club heeft in Rudy Garcia een Franse coach, wil hem heel graag, heeft een veel betere competitie dan de Eredivisie en speelt nu veel beter voetbal dan Ajax."

Rabiot is in Parijs in het bezit van een aflopend contract. Eerder onthulde de negentienjarige Rabiot zelf al dat hij afgelopen zomer dicht bij de overstap naar Rome was. Wegens voor hem onduidelijke redenen liepen de gesprekken over zijn transfer spaak.Volgens Italiaanse media zouden PSG en AS Roma geen akkoord hebben bereikt over de transfervoorwaarden van Rabiot.