Gerrard kan en wil niet voor te stellen afscheid niet uitsluiten: De club beslist
"Ik stop niet met voetballen komende zomer. Ik zal ook na dit seizoen blijven spelen"

Gerrard kan en wil niet voor te stellen afscheid niet uitsluiten: "De club beslist"

31-10-2014 10:44
1

Steven Gerrard sluit niet uit dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij Liverpool. De middenvelder en aanvoerder van de club bereikte nog geen akkoord over een nieuwe verbintenis met Liverpool.

Het huidige contract van Gerrard loopt aan het einde van het seizoen af. Dit betekent dat Gerrard begin volgend jaar met eventuele nieuwe werkgevers mag praten over een transfervrije overstap. De 34-jarige Gerrard speelt zijn hele leven al bij Liverpool, toch lijkt het onmogelijke mogelijk. De Engelse middenvelder sluit niet uit dat hij ooit het shirt van een andere club zal dragen.

"Ik stop niet met voetballen komende zomer. Ik zal ook na dit seizoen blijven spelen", zegt Gerrard in gesprek met The Guardian. "We moeten afwachten of dit bij Liverpool is, of ergens anders. Dat is aan Liverpool, het is de beslissing van de club." Gerrard speelde tot op heden bijna zevenhonderd officiële duels in dienst van The Reds. Met de club won het clubicoon onder meer de FA Cup, Champions League en UEFA Cup.