Feyenoord-huurling Hahn: Erwin heeft het veel moeilijker dan ik
"Van onbetwiste nummer 1 naar vaste reserve, terwijl hij in de bloei van zijn carrière zit"

Feyenoord-huurling Hahn: "Erwin heeft het veel moeilijker dan ik"

31-10-2014 11:59
1

Warner Hahn werd enkele weken na zijn overgang naar Feyenoord verrast door de komst van Kenneth Vermeer. De sluitpost heeft absoluut geen spijt van het feit dat hij daarna voor een huurtransfer naar PEC Zwolle opteerde.

Hahn maakt in Zwolle vlieguren in de Eredivisie, hij kan dus concluderen dat zijn tijdelijke vertrek goed uitpakt. "Op dit moment is Zwolle een stap vooruit", concludeert de 22-jarige sluitpost, die onder Ron Jans onomstreden is. "Daar gaat het om. Minuten pakken en spelen, dat kan ik hier doen. Ik word beter hier, dat merk ik al vanaf de eerste wedstrijd."

Het gaat dus goed met Hahn, maar het loopt wel anders dan hij aanvankelijk had gedacht. De Rotterdammer kwam afgelopen zomer over van FC Dordrecht, maar kreeg in De Kuip geen kans om zijn kwaliteiten te tonen. Feyenoord koos ervoor om Vermeer aan te trekken, waardoor niet alleen Hahn maar ook Erwin Mulder op de bank belandde. "Gelukkig voor mij kwam PEC na anderhalve dag al bij mij. Voor Erwin is het veel moeilijker denk ik. Hij is van onbetwiste nummer 1 naar vaste reserve gegaan, terwijl hij in de bloei van zijn carrière zit."

Hahn denkt nog steeds dat hij goed genoeg is om eerste doelman bij Feyenoord te worden en vindt ook dat hij een kans verdiende. "Aan de andere kant heb ik nog twee jaar om die kans te krijgen. Mijn droom is nog steeds om eerste keeper bij Feyenoord te worden. Die is niet kapot geschoten. Maar voor nu ben ik heel gelukkig hoe het gelopen is", aldus de goalie, die zaterdag met PEC bij Vermeer en Mulder op bezoek gaat.