Clasie: Mensen doen tegenwoordig alsof ze erbij hebben gezeten
"Maar ik heb geen gelimiteerde transfersom"

Clasie: "Mensen doen tegenwoordig alsof ze erbij hebben gezeten"

31-10-2014 14:23
2

Jordy Clasie heeft zich deze week gestoord aan de berichtgeving over bepalingen in zijn contract. Voetbal International bracht afgelopen maandag naar buiten dat er clausules in zijn verbintenis staan die het mogelijk maken om snel een stap hogerop te maken.

Volgens Clasie is er echter helemaal niets over een eventueel vroegtijdig vertrek afgesproken, laat staan dat er gelimiteerde transfersommen in zijn contract zijn opgenomen. "Mensen doen tegenwoordig alsof ze bij de bespreking hebben gezeten of het contract hebben ingezien", zegt hij tegen FOX Sports. "Maar ik heb geen gelimiteerde transfersom." 

Voor fans van Feyenoord is dat goed nieuws. De club kan tot op zekere hoogte zelf bepalen wanneer en voor welk bedrag Clasie vertrekt. De 23-jarige spelmaker stond afgelopen zomer nadrukkelijk in de belangstelling van FC Porto, dat naast Bruno Martins Indi ook Clasie leek te willen overnemen. Uiteindelijk koos de international er echter voor om Feyenoord trouw te blijven. Daar is hij nu mee bezig aan een ijzersterke periode.