Reus ontkracht Bayern-geruchten: Anderen meer met toekomst bezig dan ikzelf
Duitse ster wil zich richten op Borussia Dortmund

Reus ontkracht Bayern-geruchten: "Anderen meer met toekomst bezig dan ikzelf"

31-10-2014 14:24

Marco Reus heeft vrijdag duidelijk te kennen gegeven dat hij niet bezig is met een mogelijke overstap naar Bayern München. De transfer van de middenvelder van Borussia Dortmund naar Der Rekordmeister zou na Mario Götze en Robert Lewandowski de volgende spraakmakende overgang zijn van een BVB-speler naar de rivaal.

De clubs staan zaterdag in Beieren tegenover elkaar. "Op het moment hebben veel mensen het over mijn toekomst'', aldus Reus op zijn Facebook-pagina. "Er wordt veel gespeculeerd en geschreven. Hierbij grijp ik de kans aan om te zeggen dat anderen blijkbaar meer met mijn toekomst bezig zijn dan ikzelf. Het enige waar ik mee bezig ben is dat we naar München gaan om daar een resultaat voor Dortmund te halen. Hopelijk komen we terug met drie punten.''

De geruchten over een transfer van Reus naar Bayern werden steeds sterker, nadat voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op 20 oktober in gesprek met Kicker verkondigde dat de Beierse club inderdaad een oogje op de aanvaller heeft. "We gaan deze kwestie intern rustig bespreken. Daarna komen we tot een besluit. Uiteindelijk bepaalt de speler natuurlijk ook zelf waar hij naartoe gaat. Zijn afkoopsom is bekend bij ons en verder is er niets te zeggen."