Cocu: Voor PSV is het niet slecht dat Wijnaldum niet bij Oranje zit
Oefenmeester wil dat middenvelder rust pakt

Cocu: "Voor PSV is het niet slecht dat Wijnaldum niet bij Oranje zit"

31-10-2014 17:35
1

Phillip Cocu kan er mee leven dat Georginio Wijnaldum ontbreekt in de voorselectie van het Nederlands elftal. De middenvelder zou zich zo meer op het clubvoetbal bij PSV kunnen richten.

"Voor PSV hoeft het in mijn ogen niet slecht te zijn dat Wijnaldum in Eindhoven blijft en dus rust kan pakken", laat Cocu vrijdagmiddag weten in gesprek met Omroep Brabant. "Natuurlijk moet hij teleurgesteld zijn. Dat geldt voor iedere speler die zo'n selectie mist. Daar is niets mis mee."

Of Wijnaldum zaterdag bij PSV een basisplaats heeft, laat Cocu niet weten. "Laat ik daar voor de verandering eens een keer niets over zeggen. Ik heb de opstelling al in mijn hoofd. Jullie zullen het morgenavond wel zien", aldus de oefenmeester over de opstelling tegen ADO Den Haag.

Cocu vindt niet dat PSV de tegenstander uit Den Haag moet onderschatten. De keuzeheer vindt echter wel dat zijn ploeg in het Philips Stadion drie punten moet kunnen pakken. "Wij hebben meer kwaliteit", zegt hij. "Maar moeten niet denken dat we zomaar even winnen. Vooral voorin is Den Haag sterk."