Boilesen wacht rustig af: Geen idee, dat moet je aan de trainer vragen
Deense verdediger krijgt snel duidelijkheid van De Boer

Boilesen wacht rustig af: "Geen idee, dat moet je aan de trainer vragen"

31-10-2014 19:26
2

Nicolai Boilesen droeg tijdens de laatste competitiewedstrijd van Ajax enigszins verrassend de aanvoerdersband. Vooralsnog is niet duidelijk of de Deen ook tegen FC Dordrecht de band om zijn arm zal dragen of dat trainer/coach Frank de Boer zal kiezen voor Niklas Moisander die vermoedelijk weer terug zal keren in het elftal van de Amsterdammers.

"Geen idee, dat moet je aan de trainer vragen. We krijgen het later te horen, maar ik ga daar niet van uit. Als het wel zo is zou dat mooi zijn en als het niet zo is ga ik gewoon spelen zoals ik graag wil", aldus Boilesen tegenover de camera van Ajax-TV.

Wedden

Meer odds

De Deen is met niets meer of minder tevreden dan drie punten tegen FC Dordrecht. "We hebben vooraf al aan elkaar aangegeven dat we de komende drie wedstrijden moesten winnen. Dus tegen Go Ahead Eagles, Urk en FC Dordrecht, het team dat zaterdag op ons wacht. We hebben nu de zes punten al binnen en hopen dat het er zaterdag dan negen worden."

Tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles begon Ajax zeer sterk. Boilesen hoopt op een herhaling tegen FC Dordrecht. "De eerste vijfentwintig minuten waren goed, we begonnen heel scherp. We hadden toen twee of drie doelpunten meer moeten maken. We willen thuis graag laten zien dat er niets te halen valt voor de tegenstander en dat we de wedstrijd zo snel mogelijk willen beslissen."