Sinkgraven sluit vertrek niet uit, maar Manchester United is geen optie
Talentvolle middenvelder ziet af van buitenlands avontuur

Sinkgraven sluit vertrek niet uit, maar Manchester United is geen optie

31-10-2014 18:47
19

Daley Sinkgraven is waarschijnlijk tot aan het einde van het lopende seizoen te bewonderen in de Eredivisie. De middenvelder, die kan rekenen op belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland is naar zijn zeggen nog niet toe aan een stap naar een Europese topclub. Een winters vertrek binnen Nederland is echter niet uitgesloten.

Manchester United was een van de clubs die interesse toonde in de jongeling van de Friese formatie. In de aanloop naar het nieuwe seizoen stond Sinkgraven al in de belangstelling van Ajax, maar tot een transfer kwam het destijds niet.

Dit seizoen laat de middenvelder wekelijks zien waarom veel clubs hem aan de selectie toe willen voegen. De vraag is daarom of hij ook na januari nog het shirt van Heerenveen draagt. "Dat weet ik zelf ook nog niet", aldus het talent tegenover Omrop Fryslan.

De regionale omroep tekende verder op dat Sinkgraven een eventuele stap naar Manchester United op korte termijn uit wenst te sluiten. De middenvelder is in zijn ogen nog niet toe aan een transfer naar een Europese topclub. Een Nederlandse topclub is wel een optie.