De eenzaamheid was een van de moeilijkste dingen die ik heb moeten overwinnen
Corona ziet goede periode bij FC Twente beloond worden

"De eenzaamheid was een van de moeilijkste dingen die ik heb moeten overwinnen"

01-11-2014 10:20

Jesús Manuel Corona zag een sterke periode bij FC Twente deze week beloond worden met een oproep voor de nationale ploeg van Mexico. De aanvaller is in de wolken met het heuglijke nieuws, maar erkent ook een moeilijke tijd achter de rug te hebben.

In gesprek met ESPN laat Corona weten dat hij zowel binnen als buiten het veld stappen heeft gezet in zijn leven. "Ik krijg nu een beetje meer verantwoordelijkheid buiten het veld. Ik heb een zoon gekregen en heb nu dus een familie. Ook ben ik getrouwd. Ik neem de dingen nu wat serieuzer", aldus de Mexicaanse aanvaller.

De oproep voor het Mexicaanse elftal is voor Corona een droom die uitkomt. "Het is iets wat ik al wilde bereiken sinds mijn tijd bij Monterrey. Ik heb al die tijd dingen op moeten geven, maar nu pluk ik de vruchten. Ik had één droom: goed spelen bij Twente en dan worden opgeroepen voor het nationale team van Mexico. Het heeft me een jaar gekost om me echt aan te passen. De eenzaamheid was een van de moeilijkste dingen die ik heb moeten overwinnen."