Huntelaar komt met beste argumenten in contractbesprekingen: Het smaakt goed
Spits heeft smaak te pakken en blijft scoren

Huntelaar komt met beste argumenten in contractbesprekingen: "Het smaakt goed"

01-11-2014 12:34

Klaas-Jan Huntelaar was vrijdagavond weer zijn gewicht in goud waard voor Schalke 04. In de competitiewedstrijd tegen FC Augsburg maakte de spits de enige en dus winnende treffer.

Het was alweer de vierde competitietreffer en zevende in totaal dit seizoen voor Huntelaar. Kort voor rust tikte de Nederlander een afgemeten voorzet van Atsuto Uchida binnen. "Hij bereidde mijn goal super voor. Ik gokte waar zijn voorzet zou belanden en stond precies op de juiste plek", aldus Huntelaar op de clubsite.

De aanvaller vond de zege van Schalke verdiend. "We hebben gevochten tot het einde. Natuurlijk is ons spel voor verbetering vatbaar, maar we speelden om te winnen. In bepaalde situaties moeten we nog wat slimmer worden, want er zit meer in deze groep. Het was een overwinning op basis van werklust. We zijn blij met deze punten, ze smaken goed."

Op de achtergrond is Schalke met Huntelaar in gesprek over een nieuw contract. De Duitse club wil de aflopende verbintenis van de Achterhoeker met twee jaar verlengen. In de lopende contractbesprekingen zijn de doelpunten van Huntelaar in ieder geval goede argumenten. "We hebben al een aantal gesprekken gehad", onthult directeur Horst Heldt in een korte reactie. "We gaan nu de 'detailfase' in."