Bayern kijkt naar Barça en Real en fronst wenkbrauwen: Doen wij niet aan mee
Bestuurslid laakt bedragen die voor James Rodriguez en Luis Suarez zijn betaald

Bayern kijkt naar Barça en Real en fronst wenkbrauwen: "Doen wij niet aan mee"

05-11-2014 15:38
7

Bayern München zal nooit honderd miljoen euro voor een speler gaan betalen. Dat zegt bestuurslid Financiële Zaken Jan-Christian Dreesen tegen Sport Bild. Hij laakt de hoge bedragen die tegenwoordig voor voetballers worden betaald.

Dreesen zegt dat Bayern München in de toekomst de huidige visie trouw zal blijven en niet net als onder meer Manchester United en Manchester City in Engeland en Barcelona en Real Madrid in Spanje torenhoge bedragen gaat uitgeven aan één speler. "Ik denk dat het slimmer is om kwalitatief in de breedte te investeren", aldus Dreesen. Hij laakt de transfersommen die voor Luis Suarez (81 miljoen euro, van Liverpool naar Barcelona) en James Rodriguez (80 miljoen, van AS Monaco naar Real Madrid) zijn betaald.

Wedden

Meer odds

Ondanks de goedgevulde kas in München, zal er nooit zoveel geld aan één speler worden uitgegeven. "De sommen die de Zuid-Europese ploegen op tafel leggen, daar doen wij niet aan mee. We zijn van mening dat we liever in de kwaliteit van het collectief investeren dan in een megaster voor 90 of 100 miljoen euro. Dat zal zo blijven."