ADO krijgt 'goede signalen' te horen: Dat zou inderdaad tegen Ajax kunnen zijn
Haagse club rekent nog altijd op Chinese overname

ADO krijgt 'goede signalen' te horen: "Dat zou inderdaad tegen Ajax kunnen zijn"

17-11-2014 21:08
1

Eredivisie-club ADO Den Haag blijft rekenen op een goede afloop van de Chinese overname. Na recent contact met Hui Wang, de eigenaar van United Vansen die acht miljoen euro wil neerleggen, is de clubleiding vol vertrouwen.

ADO maakte in juni al bekend dat United Vansen de club zou gaan overnamen, maar het overeengekomen bedrag staat nog altijd niet op de bankrekening. Dat heeft te maken met bemoeienis van de Chinese overheid. Inmiddels is er groen licht gegeven en ook de betaling van geldboetes omtrent het overschrijden van de betalingstermijnen heeft een oplossing opgeleverd.

De Haagse club wil uiterlijk dit kalenderjaar acht miljoen euro ontvangen. Als het geld dan nog niet binnen is, dan gaat er een streep door de overname. Grootaandeelhouder Mark van der Kallen blijft evenwel optimistisch. "Dus ik verwacht dat we alles snel helemaal kunnen afronden", luidt de reactie tegenover het Algemeen Dagblad.

"Dat zou inderdaad rond de wedstrijd tegen Ajax kunnen zijn. Maar ik ben gestopt met het noemen van deadlines. Ik heb goede signalen, maar we wachten totdat het geld definitief binnen is", aldus Van der Kallen, die zelf al naar China zou zijn gereisd.