Weer signaal uit Polen voor De Boer: Milik blijkt ook vrijetrappenspecialist
Rake vrije trap van spits net niet genoeg voor zege

18-11-2014 22:50
10

Arek Milik heeft dinsdagavond weer van zich laten horen in de nationale ploeg van Polen. De spits van Ajax droeg met een doelpunt bij aan het gelijkspel van zijn ploeg in een oefenduel met Zwitserland (2-2).

Milik verscheen in de tweede helft in het veld en maakte in de 61e minuut de tweede treffer van Polen. Hij scoorde de laatste interlands ook al tegen Duitsland, Schotland en Georgië. Frei voorkwam in de 87e minuut dat de treffer van Milik een zege opleverde voor Polen.

Bij Ajax concurreert hij met Kolbeinn Sighorsson om een basisplaats in het centrum van de aanval. Tijdens het laatste competitieduel met SC Cambuur mocht Milik beginnen. De Pool maakte twee van de vier treffers voor zijn ploeg (4-2) en gaf daarmee een nadrukkelijk signaal af aan Frank de Boer. De oefenmeester kiest waarschijnlijk weer voor Milik als Ajax het komende zaterdag opneemt tegen sc Heerenveen.