'Real wil kanonnen samenvoegen: 25 miljoen per jaar voor veelbesproken Messi'
Argentijn 'slachtoffer' van meest wilde verhalen

'Real wil kanonnen samenvoegen: 25 miljoen per jaar voor veelbesproken Messi'

21-11-2014 12:12
9

Lionel Messi weigerde zich deze week voor het leven te commiteren aan FC Barcelona en dat heeft een storm aan geruchten veroorzaakt. Ook Real Madrid is in de markt voor de Argentijnse ster.

El Mundo Deportivo schrijft dat Messi in ieder geval nog anderhalf jaar bij Barça blijft, maar dan zal vertrekken. Het regent de laatste dagen geruchten en vrijdag wordt daar een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Real Madrid is bereid ver, heel ver te gaan voor de Argentijn. Florentino Pérez, de voorzitter van De Koninklijke, wil van Messi zijn nieuwste Galáctico maken.

Messi kan in de Spaanse hoofdstad jaarlijks 25 miljoen opstrijken. Daarnaast ligt er een gigantische bonus voor hem klaar, omdat zowel hij als Real Madrid wordt gesponsord door Adidas. Het is de droom van Real om Messi en Cristiano Ronaldo samen in één team te laten spelen. De Spaanse krant merkt op dat een transfer niet heel waarschijnlijk is, maar dat Pérez wel een serieuze poging wil wagen. De preses sluit in dat geval aan in een lange rij gegadigden.