Mulder en Mathijsen raken na basisplaats ook contract kwijt bij Feyenoord
Doelman en verdediger mogen transfervrij vertrekken

Mulder en Mathijsen raken na basisplaats ook contract kwijt bij Feyenoord

21-11-2014 13:16
4

Feyenoord neemt na het lopende seizoen afscheid van Erwin Mulder en Joris Mathijsen. Het duo mag uitkijken naar een nieuwe club na de mededeling van technisch directeur Martin van Geel.

Mulder en Mathijsen hebben een aflopend contract in De Kuip en verlenging zit er niet in voor het tweetal, meldt Van Geel bij RTV Rijnmond. De doelman en verdediger mogen in de zomer transfervrij vertrekken. Als Feyenoord nog wat aan het duo wil verdienen, dan moet er in de winterstop zaken worden gedaan.

Wedden

Meer odds

Mulder en Mathijsen raakten dit seizoen hun basisplaats kwijt onder trainer Fred Rutten. Kenneth Vermeer nam de plek onder de lat over, terwijl het jonge tandem Sven van Beek-Terence Kongolo de voorkeur krijgt in de verdediging. Vooral het salaris van Mathijsen drukt zwaar op de begroting van de Rotterdammers.

Van Geel had wel goed nieuws voor Luke Wilkshire. De optie in het contract van de rechtsback, die in de zomer overkwam van Dinamo Moskou, wordt zo goed als zeker gelicht. Daardoor speelt de Australiër ook volgend seizoen bij Feyenoord. Wilkshire is een vaste waarde.