Ajax mag hopen: Ik zie geen reden om niet langer te blijven
Succescoach heeft het nog prima naar zijn zin

Ajax mag hopen: "Ik zie geen reden om niet langer te blijven"

21-11-2014 13:40
3

Frank de Boer sluit niet uit dat hij ook na dit seizoen nog trainer is van Ajax. De oefenmeester ziet dat de club erin slaagt veel talenten langer vast te leggen. Dat kan hem uiteindelijk doen besluiten langer in de Arena te blijven.

Afgelopen zomer legde Tottenham Hotspur contact met De Boer, maar de Londenaren kozen uiteindelijk voor Mauricio Pochettino. Als komende zomer een nieuwe club komt, is het niet altijd kassa. "Ik heb het nog steeds hartstikke goed naar mijn zin bij Ajax", zei De Boer vrijdag op een persconferentie op De Toekomst.

"Ik hoef helemaal niet weg. Als er een club komt volgend seizoen, ga ik in ieder geval luisteren. Maar ik hoef helemaal niet weg", aldus De Boer. Dat Ajax steeds meer talenten langer vastlegt, kan mogelijk de doorslag geven om te blijven. "Misschien kies ik op zo’n moment wel voor Ajax. Ik zie geen reden om niet langer te blijven."

Vrijdag meldde De Telegraaf dat rechtsbuiten Anwar El Ghazi op korte termijn een nieuw contact tekent. Eerder ging Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman en Davy Klaassen hem al voor. En nu dus El Ghazi. "Het is op een haar na officieel, het ziet er hartstikke goed uit. Ik denk ook dat het goed is voor de club dat je minimaal nog een jaar met een groot deel van deze selectie door kan gaan. Dit is een goede groep, denk ik. Jong, maar heel talentvol. Als je die, hopelijk, twee jaar kan laten samenspelen, ziet het er heel goed uit."