Rutten loopt tevreden rond bij Feyenoord: We hebben veel progressie geboekt
Oefenmeester verwacht geen walk-over tegen Dordrecht

Rutten loopt tevreden rond bij Feyenoord: "We hebben veel progressie geboekt"

21-11-2014 16:00

Fred Rutten is tevreden over de manier waarop de spelers van Feyenoord vooruitgang boeken. Dat heeft de trainer van de Rotterdammers gezegd in de aanloop naar de wedstrijd tegen FC Dordrecht.

"In ons veldspel en in de resultaten hebben we de afgelopen maanden veel progressie geboekt. Het is belangrijk dat we dat niveau vasthouden", zegt de keuzeheer, die zaterdag tegen de hekkensluiter speelt, vrijdagmiddag op de officiële website van Feyenoord. "Iedereen verwacht dat wij zaterdag gaan winnen. Dat is absoluut ook onze doelstelling, maar dat is iets anders dan dat het zomaar een walk-over wordt."

Voor Rutten en Feyenoord staat er een drukke week op het programma. Na de ontmoeting met Dordrecht wachten Sevilla (thuis) en PSV (uit). "Een hele mooi week. Sinds onze laatste wedstrijd in Arnhem kijk ik daar al reikhalzend naar uit, al mogen we niet vergeten dat de eerstvolgende wedstrijd de allerbelangrijkste is. Dat is een cliché, maar ook een feit", besluit Rutten, die kampt met een gehavende selectie.

Zo kan de oefenmeester zaterdag geen beroep doen op Elvis Manu, Luke Wilkshire, Joris Mathijsen en aanvoerder Jordy Clasie. De eerste drie kampen met een blessure, terwijl Clasie geschorst is.