Erotische webshop maakt 'Avondje NAC' nog spannender voor de voetbalfan
Pabo pakt uit met lingerielijn voor Bredanaars

Erotische webshop maakt 'Avondje NAC' nog spannender voor de voetbalfan

21-11-2014 17:04

Het 'Avondje NAC' wordt steeds spannender. Pabo, een erotische webshop en tevens sponsor van de club uit Breda, heeft zijn assortiment uitgebreid met speciaal ontworpen NAC-lingerie.

"Het idee is ontstaan bij NAC", zegt Linda Blommaert van Pabo tegenover Omroep Brabant. "Voor ons was dat even wennen, want normaal richten wij ons op vrouwen en koppels. Voetbal en sport was voor ons een nieuwe tak. Maar het past ons prima, elke voetbalsupporter heeft een sterke vrouw achter zich staan."

De nieuwe lingerielijn zal volgens Blommaert goed aanslaan bij de supporters van NAC. "Bij winst of verlies, het maakt niet uit. Op het moment dat de club gewonnen heeft, komt de man natuurlijk euforisch thuis. Hij ziet dan nog een keer de clubkleuren in lingerie en gaat dan helemaal los. Als ze verloren hebben, kan hij bij zijn eigen vrouw in clubkleuren troost zoeken", denkt Blommaert alvast vooruit.

NAC is niet de enige club die door Pabo is 'voorzien' van een lingerielijn. Ook de fans van FC Utrecht, ADO Den Haag, Excelsior, sc Heerenveen en FC Groningen worden voorzien. "Dit is een nieuwe manier van sponsoring. Sponsoring met wat meer beleving er in", besluit Blommaert tegenover de regio-omroep.