Cillessen zit PSV op de hielen: Je ziet dat we fantastisch kunnen voetballen
Goalie van Ajax wil inlopen op PSV

Cillessen zit PSV op de hielen: "Je ziet dat we fantastisch kunnen voetballen"

21-11-2014 18:00
4

Jasper Cillessen ziet de komende wedstrijden met veel vertrouwen tegemoet. De doelman van Ajax wil in die wedstrijden de druk op koploper PSV, dat vier punten voor staat, flink opvoeren.

Net als een aantal ploeggenoten keerde Cillessen na de interlandonderbreking terug op het trainingsveld van de Amsterdammers. In de wedstrijd tegen Mexico (2-3 verlies) speelde hij niet, maar tegen Letland (6-0 winst) stond hij wel onder de lat. "Ik had graag in alle twee de wedstrijden gespeeld. Maar ik speelde tegen Letland en heb de nul gehouden, dat is ook wel lekker", zegt Cillessen tegenover Ajax TV.

Wedden

Meer odds

Bij Ajax ziet Cillessen een stijgende lijn. "We hebben het goed opgepakt en goede wedstrijden gespeeld. Je ziet dat we fantastisch kunnen voetballen, zoals in de wedstrijd tegen Cambuur. Dat is positief en daar houden we ons aan vast", vervolgt de goalie, die het gat met PSV snel wil dichten. "We moet er voor zorgen dat PSV niet verder uitloopt. We mogen zelf dus geen punten morsen en moeten de druk op PSV houden."