Ancelotti leest opinie van Alonso over Ronaldo: Hij is een van uitzonderingen
Real Madrid-coach ziet Ronaldo als dé winnaar van de Gouden Bal

Ancelotti leest opinie van Alonso over Ronaldo: "Hij is een van uitzonderingen"

21-11-2014 23:14

Carlo Ancelotti profiteerde vorig seizoen dankbaar van Xabi Alonso, maar sinds diens vertrek naar Bayern München is deze liefde over. De coach van Real Madrid moet zelfs lachen om de recente uitlatingen van de geroutineerde middenvelder.

Alonso verklaarde in de strijd om de Gouden Bal een voorkeur te hebben voor Manuel Neuer in plaats van Cristiano Ronaldo. "Ik heb zijn uitspraken gelezen. Het is een opinie en ik wil er niet al te veel over kwijt, maar hij is een van de uitzonderingen die Cristiano niet als winnaar van de Gouden Bal ziet", aldus de oefenmeester, geciteerd door de Spaanse sportkrant AS.

Wedden

Meer odds

Ancelotti vervolgt: "Ik kan wel begrijpen waarom hij teamgenoot Neuer noemt. Ik vergelijk ze niet, maar ik ben blij met Iker Casillas en Pep Guardiola zal hetzelfde zeggen over Manuel Neuer." Zijn focus richt zich verder op de komende wedstrijd van Real. "We hebben voor de interlandperiode iets moois neergezet en dat willen we doortrekken."

"We moeten Luka Modric helaas missen, maar de rest is fit teruggekeerd. Sommigen kregen rust in de tweede interlandwedstrijd", aldus de coach.