'Strijdend Ajax kan het schudden: toptalent krijgt aanbieding uit absolute top'
Duidelijkheid lijkt snel te volgen

'Strijdend Ajax kan het schudden: toptalent krijgt aanbieding uit absolute top'

22-11-2014 11:38
7

Ajax heeft zijn uiterste best gedaan, maar met de absolute Europese top kan de club zich niet meten. In de strijd om de handtekening van Martin Odegaard lijkt de enorme concurrentie de Amsterdammers te veel te worden.

Real Madrid had al belangstelling voor Odegaard en heeft die interesse nu concreet gemaakt. Marca meldt dat De Koninklijke een contract heeft klaargelegd voor het Noorse wonderkind. Op 17 december, op de dag dat hij zestien wordt, kan Odegaard een vijfjarige verbintenis ondertekenen.

Niet alleen Real Madrid en Ajax hopen op de komst van het toptalent, onder meer Bayern München, Borussia Dortmund, FC Barcelona, Liverpool en Manchester United zitten ook achter Odegaard aan. De voetballer is van jongs af aan fan van de Reds, maar dat zou geen invloed hebben op de keuze die hij maakt. 

Eerder werd nog gemeld dat Ajax hoopt dat Odegaard eind november of begin december in Amsterdam langskomt. Een bezoek aan Ajax - Apoel op 10 december ligt het meest voor de hand, maar de vraag is of dat niet te laat komt.