NAC vangt bot bij oud-international: Wie hem kent weet dat dit nooit gebeurt
"Hij is er praktisch opgegroeid"

NAC vangt bot bij oud-international: "Wie hem kent weet dat dit nooit gebeurt"

22-11-2014 13:02
2

NAC Breda hoeft geen poging te doen verdediger Joris Mathijsen te huren van Feyenoord. Volgens zijn management Juzzt Football is een overgang nu en in de toekomst onbespreekbaar.

"Joris heeft het nog steeds ontzettend naar zijn zin bij Feyenoord. Hij is bijna hersteld van zijn kuitblessure en verwacht nog steeds van waarde te kunnen zijn voor de club", meldde zaakwaarnemer Rodger Linse zaterdag in reactie op geruchten over een op handen zijnde overstap.

Wedden

Meer odds

Volgens Linse is het sowieso uitgesloten dat Mathijsen zich in de toekomst aan NAC verbindt. "Wie Joris kent en enigszins op de hoogte is van de sentimenten in het Brabantse weet dat dit nooit zal gebeuren. Hij heeft vanaf zijn twaalfde bij Willem II gespeeld en is er praktisch opgegroeid. Spelen voor NAC Breda is in zijn geval dus uitgesloten."

De club uit Breda werd de laatste weken in verband gebracht met Mathijsen. De kans op een transfer werd deze week alleen maar groter, omdat de 34-jarige verdediger te horen kreeg dat hij na het seizoen moet vertrekken uit Rotterdam. Feyenoord verlengt zijn aflopende contract niet.