Messi voor altijd: Barça-fans en Spaanse krant ageren op geruchten rond ster
#siempremessi trending topic in Spanje

Messi voor altijd: Barça-fans en Spaanse krant ageren op geruchten rond ster

22-11-2014 13:59
1

De supporters van FC Barcelona komen in actie tegen de constante geruchtenstroom rond Lionel Messi. De hashtag #siempremessi is na enkele uren al trending topic op Twitter.

Messi weigerde zich deze week voor het leven te committeren aan Barça en daar gingen de Spaanse en Engelse kranten gewillig mee aan de haal. De socios van de Spaanse topclub bekijken het getouwtrek om Messi met argusogen en kwamen zaterdag in actie.

Met de hashtag #siempremessi (vrij vertaald: Messi voor altijd) geeft de Barça-aanhang een signaal af: de viervoudig wereldvoetballer van het jaar hoeft nergens heen. Ook de krant El Mundo Deportivo steunt de actie en zamelt alle steunbetuigingen in om de komende dagen met een grote pro-Messi advertentie op de proppen te komen.

'Dit initiatief is een manier om wat terug te geven aan Messi. We houden van hem en nemen hem niets kwalijk. Zijn prestaties zijn ongeëvenaard en hebben Barcelona aan vele prijzen geholpen. Daar willen we Leo voor bedanken', schrijft de krant zaterdag.