'Ook Feyenoord werkt mee aan Koeman-pesterij met nieuwe kans voor talent'
Zeventienjarig talent trainde al mee op Varkenoord

'Ook Feyenoord werkt mee aan Koeman-pesterij met nieuwe kans voor talent'

22-11-2014 14:11
4

De kans is groot dat op korte termijn een gloednieuw talent uit Australië rondloopt op Varkenoord. De zeventienjarige George Mells staat op het punt de overstap naar Feyenoord te maken.

De middenvelder staat nu nog onder contract bij Southampton, de club van Ronald Koeman (foto). De middenvelder heeft tijdens een trainingsstage de jeugdtrainers van Feyenoord overtuigd van zijn kwaliteiten. Mells komt op korte termijn naar Rotterdam en begint waarschijnlijk in de A2, waar hij ook al meetrainde.

Mells is een Australische middenvelder, die ook beschikt over de Griekse nationaliteit. Hij speelt in de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Griekenland. De middenvelder speelde eerder in de opleiding van Chelsea.

Met de nakende transfer wordt Koeman opnieuw een speler afhandig gemaakt. De manager van Southampton kampte in de zomer al met een leegloop en die is nog niet in zicht. Ondanks de tegenvallers op transfergebied doet de 51-jarige manager het uitstekend in de Premier League. Southampton, met Dusan Tadic en Graziano Pellè als aanjagers, staat tweede in de Premier League.