De Kuip slaakt zucht van verlichting: Daarna weten we waar we staan
"Soms heb je zeventig of tachtig minuten nodig om een tegenstander kapot te spelen"

De Kuip slaakt zucht van verlichting: "Daarna weten we waar we staan"

22-11-2014 22:16

Lex Immers, bij absentie van de geschorste Jordy Clasie aanvoerder van Feyenoord, slaakte zaterdag in De Kuip een zucht van verlichting. Dankzij late treffers van Jens Toornstra en invaller Ruben Schaken wisten de Rotterdammers alsnog van hekkensluiter FC Dordrecht te winnen (2-0).

De Kuip ging alvast zitten voor een doelpuntenfestijn, maar daarvan kwam niets terecht. "Soms heb je zeventig of tachtig minuten nodig om een tegenstander kapot te spelen. Dit was zo'n wedstrijd'', zei de Haagse middenvelder bij FOX Sports.

Immers gaf toe dat dat de rode kaart voor verdediger Marvin Peersman van FC Dordrecht in de 72e minuut het iets makkelijker voor het aandringende Feyenoord maakte. "Dat was misschien wel het breekpunt in de wedstrijd, dat gaf ons het duwtje naar de overwinning." Hij keek kort na afloop al uit naar de komende week met topwedstrijden tegen Sevilla (thuis) en PSV (uit). "Daarna weten we waar we staan."