Vitesse vervalt in oude fouten en kan ambities niet waarmaken: Doodziek van
Plek twaalf voor Arnhemmers

Vitesse vervalt in oude fouten en kan ambities niet waarmaken: "Doodziek van"

22-11-2014 23:27
2

Wel het betere van het spel, maar niet de punten. Niet voor het eerst dit jaar slaagde Vitesse er zaterdag niet in om het overwicht om te zetten in een zege. Peter Bosz haalde na de 1-0 nederlaag maar weer eens het inmiddels bekendje bandje uit de kast.

De trainer van Vitesse zag namelijk een bekend recept. "In de eerste helft waren we niet heel goed, maar na rust hadden we de volledige controle", zei Bosz. Dat leverde echter niets op. "Wat we hiermee moeten? Doorgaan en zorgen dat we de ballen er wél in schieten."

Want mogelijkheden kregen de bezoekers genoeg. "Dat we zoveel kansen missen, baart wel zorgen. Maar goed, in de tweede helft hebben we wel heel goed gespeeld. Ik word er in ieder geval niet moedeloos van. Na rust heb ik bij vlagen zelfs zitten genieten."

"Natuurlijk word je er wel doodziek van dat we de kansen er niet in schieten, maar het geloof bleef in de ploeg en de kansen bleven eveneens maar komen. Dat is een compliment waard. De jongens vertrouwen geven, hard trainen en vasthouden aan de vastigheden. Dat is wat we nu gaan doen", aldus Bosz, die Vitesse nu op plek twaalf terugvindt.