Kishna reageert op kritiek De Boer: Ik vond dat mijn shirt wel uit mocht
"Ik had het even nodig"

Kishna reageert op kritiek De Boer: "Ik vond dat mijn shirt wel uit mocht"

23-11-2014 00:39
14

Ricardo Kishna was zaterdag de grote smaakmaker én verlosser bij Ajax. De buitenspeler hielp de ploeg tijdens een sterke invalbeurt met een doelpunt en assist aan een ruime zege op sc Heerenveen (4-1). 

Voor Kishna zelf kwam zijn sterke optreden ook als een bevrijding. "Dit had ik even nodig", zei het talent. die de afgelopen periode veel kritiek kreeg. "Ik speelde niet goed, dus ik mag kritiek krijgen. Maar dit was mijn reactie."

Kishna trok na zijn doelpunt zijn shirt uit, wat hem op een gele kaart kwam te staan. "Dat vond ik minder leuk", zei trainer Frank de Boer. "Maar ik had het even nodig", zei Kishna. "Ik was zo blij door dat doelpunt. Ik vond dat ik mijn shirt wel mocht uittrekken. Het is fijn dat ik belangrijk kon zijn, maar uiteindelijk is het belangrijk dat we als team in het spoor van PSV zijn gebleven."

De negentienjarige flankspeler viel niet alleen op met een doelpunt en een assist, er was ook nog een heerlijke panna. "Mooi ja, pleintjesachtig. Dat was een goede actie", vond Kishna ook.

"Uiteindelijk hebben we als team een goede prestatie neergezet. Heerenveen speelde eigenlijk heel goed en wij kwamen daar voor rust niet doorheen. We reizen wel met een goed gevoel af naar Parijs. Dat we zo slecht beginnen en toch nog met zulke cijfers winnen is heel knap", besloot hij.