Sinkgraven maakt verwachtingen niet waar: Dat zullen we dan wel weer zien
"Het is een compliment dat er zo veel clubs interesse in me hebben"

Sinkgraven maakt verwachtingen niet waar: "Dat zullen we dan wel weer zien"

23-11-2014 00:54
3

Daley Sinkgraven hoopte zaterdag te kunnen laten zien waarom Ajax belangstelling voor hem heeft. Aan hemzelf, aan de mensen bij sc Heerenveen en aan de mensen bij Ajax. Zijn bezoek in de Arena liep echter uit op een teleurstelling.

Heerenveen kwam nog wel op voorsprong, maar gaf met tien man de zege weg. "We zijn wel wat gefrustreerd na deze uitslag, ja", zei Sinkgraven na afloop. Een verklaring voor de terugval had hij niet. "Ik weet niet wat er gebeurde. De 1-1 valt uit een corner en dat is zonde, we hadden het goed voor elkaar. In de eerste helft speelden we heel goed, 4-1 is echt een geflatteerde uitslag. De tweede gele kaart begreep ik ook niet, dat was volgens mij echt geen geel."

De middenvelder, die met een eigen doelpunt aan de basis stond van de gelijkmaker, zag Luciano Slagveer in de eerste helft al weggestuurd worden. "In de rust zeiden we tegen elkaar we dat we dit moesten vasthouden, dat we ook met tien man moesten spelen als voor rust. Dat is ons helaas niet gelukt."

"Mijn eigen doelpunt is jammer, ik was teleurgesteld", vervolgde Sinkgraven. "Ik vond mijn eigen prestaties sowieso teleurstellend vandaag. We begonnen goed, en gaven het zo weg." De begeerde jongeling kon de hoge verwachtingen dus niet waarmaken. Over zijn toekomst: "Het is een compliment dat er zo veel clubs interesse in me hebben. Of het allemaal waar is, zullen we dan wel weer zien."