Vervanger van Velthuizen baalt: 'Ongelooflijk dat wij verloren hebben'
Vitesse ondanks goed spel wederom met lege handen

Vervanger van Velthuizen baalt: 'Ongelooflijk dat wij verloren hebben'

23-11-2014 07:00

Eloy Room stond zaterdagavond na negentig minuten spelen met lege handen in Alkmaar. De doelman van Vitesse had aanmerkelijk minder te doen dan zijn collega van AZ en was dan ook zeer teleurgesteld dat één verdedigingsfout de Arnhemmers fataal werd (1-0).

"Als je de kansen gaat bekijken is het ongelooflijk dat wij met 1-0 verloren hebben", aldus de doelman van Vitesse tegenover Omroep Gelderland. In de tweede helft kwam Room nog maar weinig echt in actie. "Niet veel, nee. Het was meer meevoetballen. Dat zegt dat we gewoon goed stonden in de tweede helft."

De tegentreffer kwam op het scorebord door slecht verdedigen van Vitesse. "Het is natuurlijk niet mogelijk dat in iemand vrij in de zestien kan inkoppen. In de zestien mag gewoon niemand vrij staan en zo inkoppen. Er moet altijd wel iemand in de buurt zijn. Het is gewoon jammer dat je zo'n wedstrijd met 1-0 verliest."

Room kwam zaterdagavond in actie omdat Piet Velthuizen niet in staat was om te spelen vanwege een blessure. De doelman nam daarom in Alkmaar plaats op de tribune.