FC Dordrecht onderuit in De Kuip: 'Hard gevochten, maar weer twee kutgoals tegen'
Rode kaart breekpunt in Rotterdamse Kuip

FC Dordrecht onderuit in De Kuip: 'Hard gevochten, maar weer twee kutgoals tegen'

23-11-2014 08:29
1

Feyenoord pakte zaterdagavond in de eigen Kuip drie punten tegen FC Dordrecht (2-0). De thuisploeg wist het verschil pas te maken in de slotfase toen de tegenstander met één man minder op het speelveld stond. Funso Ojo was vanzelfsprekend zeer teleurgesteld dat zijn ploeg er niet in slaagde de nul te houden tot het einde van de wedstrijd.

"We hebben als team hard gevochten en ik denk dat een punt hier misschien wel terecht was, maar dan krijg je weer twee kutgoals tegen", aldus Ojo tegenover de camera van FOX Sports.

Marvin Peersman moest bij een tussenstand van 0-0 in de 72ste minuut het veld verlaten met een rode kaart, onterecht volgens zijn ploeggenoot Ojo."Ik heb het moment nog niet teruggezien, maar ik stond er vrij kort op. Hij komt wel fel in, maar ik denk wel dat hij vol voor de bal gaat en dat het dan dus geen rode kaart is."

De verdediger benoemde de rode prent als zijnde het breekpunt van de wedstrijd."We hadden het al zwaar en Feyenoord had het meeste balbezit, als je dan met één man minder komt wordt het heel moeilijk om alles te belopen. Ik denk dat we anders wel de 0-0 hadden gehaald."

Ojo wenst zich er nog niet bij neer te leggen dat FC Dordrecht zal eindigen als hekkensluiter in de Eredivisie. "Het wordt moeilijker en moeilijker, maar als je dan zo’n wedstrijd er tussen hebt zoals deze waarin we het wel goed doen dan haal je daar positieve energie uit voor de volgende wedstrijd."