Messi: 'Record is voor de supporters en mensen die me hebben gesteund'
Argentijn dankbaar voor steun van supporters

Messi: 'Record is voor de supporters en mensen die me hebben gesteund'

23-11-2014 10:14

Lionel Messi wist zaterdagavond beslag te leggen op de titel topscorer aller tijden van de Spaanse Primera Division. De sterspeler van Barcelona toonde bleef na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Sevilla (5-1) zeer bescheiden en droeg zijn nieuwe record op aan zijn supporters en mensen die hem in de voorgaande jaren bleven steunen.

"Toen ik mijn eerste doelpunt maakte in de Spaanse competitie, had ik nooit kunnen denken dat ik records zou breken en zeker niet die van de geweldige Telmo Zarra", aldus Messi op Facebook geciteerd door AS.

De Argentijn liet anderen meedelen in de vreugde ten aanzien van het behaalde record. "Ik heb het kunnen doen met de supporters en met mensen die mij door de jaren heen hebben gesteund. Dit record is voor hun, dit als dank dat ze er altijd voor mij zijn. Ook de mensen die een steun voor mij waren en er nu niet meer zijn wil ik bedanken. Ze zijn voor mij nog altijd aanwezig."

De teller van Messi in de Spaanse competitie staat nu op 253 treffers. Dit zijn er twee meer dan de voormalige recordhouder Zarra.