Schöne: Niet de beste periode om een aantal weken uit de roulatie te zijn
Ajacied blijft hinder ondervinden

Schöne: "Niet de beste periode om een aantal weken uit de roulatie te zijn"

23-11-2014 18:02
2

Lasse Schöne verkeert fysiek gezien niet in de beste staat. De Deen kreeg zaterdagavond tegen sc Heerenveen opnieuw last van zijn knie, wat een groter pijnpunt begint te worden dan hij aanvankelijk dacht.

"Tijdens de pauze had ik hetzelfde gevoel als in de afgelopen weken", vertelt Schöne zondag aan het Deense TV3. "Dus we spraken af dat ik niet teveel moest doen en het moest zeggen als de klachten zouden aanhouden." 

Dat bleek het geval, want Schöne werd uiteindelijk na een uur naar de kant gehaald. De flankspeler blijkt flink last te hebben van de knieblessure, die hij opliep toen hij uitgleed op het gladde kunstgras van SC Cambuur. Hij miste al de laatste twee interlands van Denemarken, maar behoort wel tot de selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain.

"Dinsdag hebben we inderdaad al weer een wedstrijd. Het is dus niet de beste periode om een aantal weken uit de roulatie te zijn, we hebben flink wat wedstrijden op het programma. We moeten per dag zien hoe het gaat, hopelijk is het morgen al wat beter."