Paranormale krachten in Zwolle: Ik moet maar gewoon vanaf het begin beginnen
"Dat kan ik alleen maar zelf bewijzen en eisen"

Paranormale krachten in Zwolle: "Ik moet maar gewoon vanaf het begin beginnen"

23-11-2014 18:41
1

Wout Brama verheugde zich op zijn weerzien met FC Twente, maar achteraf kon hij er eigenlijk geen moment van genieten. "Er was geen enkel hoogtepunt vandaag", zei de middenvelder van PEC Zwolle na de 1-2 nederlaag in eigen huis.

Brama moest allereerst genoegen nemen met een plek op de bank en uitgerekend toen hij al minutenlang aan de zijlijn stond om in te vallen, maakte Luc Castaignos de 1-2. "Het lijkt wel alsof er iets meer is", doelde Brama bij FOX Sports op de aanwezigheid van paranormale krachten. "Vorige keer kwam die rode kaart voor Necid en nu valt de tegengoal."

"Misschien moet ik maar gewoon vanaf het begin beginnen", vervolgde hij met een glimlach. Brama is fit genoeg om vanaf het eerste fluitsignaal in actie te komen, maar Ron Jans beslist voorlopig anders. "In het begin ben ik nog een week geblesseerd geweest en daardoor heb ik twee wedstrijden gemist. Daarna heeft de ploeg van Groningen gewonnen en die opstelling heeft Jans laten staan."

"Dat begrijp ik", stelde Brama. "Ik wil zo snel mogelijk zoveel mogelijk minuten maken, maar dat kan ik alleen maar zelf bewijzen en eisen." Met zijn status als international naar de trainer stappen doet hij niet. "Zo werkt dat niet. Ik ben hier gewoon gelijk, net als iedereen. Ik zal gewoon moeten bewijzen dat ik bij de eerste elf hoor. De trainer is ook niet gek, hij zal echt wel de beste elf opstellen om te winnen."