Liverpool heeft 'vier of vijf nieuwe spelers nodig': Er is iets mis, goed mis
"Het is pijnlijk om je favoriete team zo te zien stuntelen"

Liverpool heeft 'vier of vijf nieuwe spelers nodig': "Er is iets mis, goed mis"

23-11-2014 19:08
1

Het is alarmfase één bij Liverpool. De runner-up van vorig seizoen beleeft een uiterst zwakke start van het seizoen en na de nederlaag bij Crystal Palace stapelen de problemen zich op.

Jamie Carragher haalde bij Sky Sports hard uit naar de club die hij zijn hele leven diende. "Dit is meer dan alleen een slechte start. Er is iets mis, goed mis. Ze worden aan alle kanten voorbij gelopen", aldus de Liverpool-legende, die daar zijn conclusies uit trekt. "Fysiek en mentaal is de ploeg uitermate zwak. Er is helemaal niet veranderd, er is geen leider."

"Ik ben een fan van Liverpool, dat hoef ik niet te verbergen. Het is pijnlijk om je favoriete team zo te zien stuntelen en dit is niet de eerste keer", vervolgt Carra. "Ik geloof niet in dit Liverpool. De ploeg wordt gewoon van het veld gepest en afgetroefd op enthousiasme en strijdlust, niet op kwaliteit."

Na het vertrek van Luis Suarez naar FC Barcelona is het helemaal bar en boos op Anfield, vindt de oud-verdediger. "Een gebrek aan leiderschap kostte Liverpool vorig seizoen al de titel. Ik maak me grote zorgen als fan. Ze hebben zeker vier of vijf nieuwe spelers nodig."