Van Geel bezoekt Feyenoord-kleedkamer om relletje te sussen
Verdediging Rotterdammers staat goed, voorhoede zorgt voor frustratie

Van Geel bezoekt Feyenoord-kleedkamer om relletje te sussen

24-11-2014 07:50
3

Door twee doelpunten in de slotfase won Feyenoord zaterdagavond met 2-0 van FC Dordrecht, maar soepel ging het niet. Colin Kazim-Richards stond weer in de spits, maar bleef voor de zevende wedstrijd op rij zonder doelpunt. Het zorgt voor frustratie, zeker op het moment dat hij zonder succes voor eigen kans gaat. Het leverde een flinke discussie met teamgenoot Tonny Vilhena op.

Diep in de tweede helft schoot Kazim-Richards. Zijn schot leverde niets op, was niet eens gevaarlijk. Vilhena stond er naar zijn eigen idee beter voor en dat liet hij duidelijk merken ook. Er volgde een stevige woordenwisseling. Bekvechtend en handgebaartjes makend liepen de ploeggenoten over het veld. Het was tekenend voor de frustratie die er momenteel is binnen de ploeg.

Trainer Fred Rutten bagatelliseerde de onvrede tussen zijn spits en de middenvelder, meldt het Algemeen Dagblad. Voor technisch directeur Martin van Geel was het echter een reden om de kleedkamer van de Rotterdammers te bezoeken. Hij wilde het duo vragen om de vrede te sluiten met een ferme handdruk. Op dat moment hadden Kazim-Richards en Vilhena hun ruzie al lang en breed bijgelegd.

Waar Feyenoord het achterin allemaal dik in orde heeft, is het voorin nog steeds zoekende. Voor Kazim-Richards was het zijn zevende wedstrijd op rij dat hij niet tot scoren kwam. FC Dordrecht bezweek ook pas toen het in de slotfase door een rode kaart met een man minder kwam te staan.