'NAC Breda maakt maandelijks salaris over naar spits van Go Ahead Eagles'
Rutjes weerspreekt verhaal van krant

'NAC Breda maakt maandelijks salaris over naar spits van Go Ahead Eagles'

24-11-2014 18:15
9

Alex Schalk was zaterdagavond met één treffer medeverantwoordelijk voor de zege die Go Ahead Eagles in eigen huis wist te boeken op zijn voormalige werkgever NAC Breda (2-0). Opvallend is dat de spits nog altijd op de loonlijst staat van de club uit Brabant dit terwijl zijn nog doorlopende contract in de zomer werd ontbonden, meldt BN/De Stem.

Volgens de voornoemde regionale krant hebben goed ingelichte bronnen bevestigd dat Schalk maandelijks salaris ontvangt van NAC Breda. Technisch directeur Graeme Rutjes zou echter het tegendeel beweren.

Wedden

Meer odds

In de zomer werd Schalk door NAC Breda duidelijk gemaakt dat er voor hem geen toekomst meer was bij de club onder de toenmalige hoofdtrainer Nebojsa Gudelj. Het contract van de aanvaller werd ontbonden met volgens de krant de afspraak dat Schalk maandelijks nog een geldbedrag zou ontvangen.

Schalk kwam deze competitie tot dusver tot drie doelpunten in acht competitiewedstrijden. Het voorgaande seizoen kwam hij onder andere op huurbasis uit voor Jong PSV in de Jupiler League.