ADO-topschutter krijgt negatief advies voor Feyenoord: Hij is geen topspeler
Jansma ziet nog geen meerwaarde voor de Rotterdammers

ADO-topschutter krijgt negatief advies voor Feyenoord: "Hij is geen topspeler"

24-11-2014 21:19

Michiel Kramer voert na dertien Eredivisie-wedstrijden de topscorersranglijst aan met negen doelpunten. Feyenoord is in de race om de spits van ADO Den Haag over te nemen, maar volgens tv-presentator Kees Jansma komt die stap nog te vroeg.

Jansma wijst daarbij op de 3-1 nederlaag van ADO in Almelo. "Ook Kramer heeft gefaald tegen Heracles, waar hij had moeten opstaan", vertelde de oud-perschef van het Nederlands elftal bij Omroep West. "Ik denk dat het verstandig is voor Kramer om nog even te wachten met de volgende stap, want ik vind hem nog geen topspeler."

"Voor ADO is Kramer wel van buitengewoon groot belang, als ik Kramer was zou ik in ieder geval nog een jaar rijpen in Den Haag", aldus Jansma, die een eventuele stap van de boomlange aanvaller naar een topclub ter discussie stelt. "Voor de top denk ik dat Kramer daar of mee moet wachten of daar niet geschikt voor is."

ADO kan Kramer ook goed gebruiken, zo weet Jansma. "Eerst handhaven, daarna beleid versterken is mijn advies. De actuele situatie is zorgelijk, vooral omdat Henk Fraser moeite heeft om zijn mentaliteit over te brengen op de spelers. Het is zijn taak om dit wel te doen. En het is ook bittere noodzaak."