Koeman wanhoopt niet na zwakke avond: Weinig ploegen beter dan Southampton
Nederlander staat tweede met 'The Saints'

Koeman wanhoopt niet na zwakke avond: "Weinig ploegen beter dan Southampton"

25-11-2014 00:02

Southampton-manager Ronald Koeman blijft geloof houden in een prachtige klassering met zijn manschappen. De moeizame puntendeling bij degradatiekandidaat Aston Villa (1-1) is een domper gezien het loodzware programma, maar de Nederlander blijft enthousiast.

Op dit moment staan 'The Saints', die de voorgaande vijf wedstrijden wisten te winnen, tweede met zeven punten voorsprong op de nummer vijf Newcastle United. Daardoor blijft een Champions League-ticket haalbaar. "Ja, ik denk dat het haalbaar is. Ik zie weinig ploegen die beter zijn dan Southampton", aldus Koeman tegenover de camera van Sky Sports.

Wedden

Meer odds

"We moeten beter spelen dan vanavond (maandag, red.), maar iedereen weet dat de Premier League een wekelijks voetbalgevecht is. Grote ploegen hebben soms moeite. Maar als we in staat zijn om door te gaan, de spirit behouden en het getoonde karakter niet kwijtraken, dan acht ik het mogelijk."

"Deze avond haalden we ons niveau niet en dat moet tegen Manchester City wel. We treffen nu drie grote ploegen, maar iedere wedstrijd is toch al een lastige strijd. Villa was gezien de afwezigen misschien zelfs wel een grotere dreiging", voegde Koeman toe.