Groep E: AS Roma geeft prachtige uitgangspositie uit handen in Moskou
Russen geven voorsprong in slotminuten uit handen

25-11-2014 19:55
1

AS Roma heeft dinsdagavond op sneue wijze een belangrijke zege op CSKA Moskou in de Champions League verspeeld. Vasili Berezoetski bezorgde de thuisclub uit Rusland in blessuretijd alsnog een punt (1-1).

Icoon Francesco Totti had de Romeinse club in de slotfase van de eerste helft op voorsprong gezet. De 38-jarige aanvaller mocht zich sinds september al de oudste doelpuntenmaker ooit in de Champions League noemen.

AS Roma en CSKA Moskou hebben in vijf wedstrijden vijf punten verzameld. Manchester City kan dinsdagavond op gelijke hoogte met beide clubs komen als het wint van het al voor de achtste finales geplaatste Bayern München.

Kevin Strootman mocht in de 82ste minuut invallen bij AS Roma. De van een knieblessure herstelde middenvelder beleefde zijn eerste speelminuten in de Champions League. In de Italiaanse Serie A draaide de Oranje-international recentelijk ook al voorzichtig weer mee.