Wenger moet steunpilaar voorlopig missen: Het enkelletsel is serieus
Middenvelder krijgt opnieuw blessure te verwerken

Wenger moet steunpilaar voorlopig missen: "Het enkelletsel is serieus"

25-11-2014 20:17

Arsenal-manager Arsène Wenger zal voorlopig geen beroep kunnen doen op Jack Wilshere. Een specialist zal zijn enkelblessure onderzoeken, bevestigde de Fransman dinsdagavond.

Wilshere viel in de verloren competitiewedstrijd tegen Manchester United (1-2) uit met een pijnlijke enkel. Daardoor mist hij woensdag de Champions League-wedstrijd tegen het Duitse Borussia Dortmund. "Ik kan geen tijdsbepaling geven, maar ik kan bevestigen dat hij voorlopig is uitgeschakeld. Hij gaat volgende week naar een specialist en pas dan zal er meer duidelijk worden", aldus de manager van de Londenaren.

"Op dit moment weten we nog van niets. Het letsel aan de enkel is serieus, maar ik wil niet speculeren omdat ik geen medische achtergrond heb. Het eerste nieuws is dat we hem sowieso enkele wedstrijden moeten missen. Om uit te vinden hoeveel tijd het herstel in beslag neemt, moeten we een specialist aan het werk laten", aldus Wenger.

Tegen Dortmund keert Laurent Koscielny terug in de selectie. "Dat is uitstekend nieuws na zijn lange afwezigheid en zeker gezien de geringe opties in de achterhoede. De terugkeer van deze kwaliteit is goed te gebruiken."