Van der Wiel betreurt knieblessure Boilesen: Het is blijkbaar erger dan ik dacht
Oud-Ajacieden zien PSG met 3-1 zegevieren

Van der Wiel betreurt knieblessure Boilesen: "Het is blijkbaar erger dan ik dacht"

25-11-2014 23:25
11

Gregory van der Wiel en Zlatan Ibrahimovic droegen in het verleden het Ajax-tenue, maar boekten dinsdagavond een overwinning ten koste van de Amsterdammers. Paris Saint-Germain vloerde de opponent in het onderlinge Champions League-duel met 3-1.

Ibrahimovic zag Ajax in fases goed voetballen. "Ik weet hoe ze spelen en dat het moeilijk te bestrijden is. Ze hebben aan de bal veel kwaliteit, bewegen veel en de bal is ook vaak in eigen bezit, maar uiteindelijk hebben wij gewonnen en dat is het belangrijkste", vertelde de Zweedse aanvaller aan de NOS. "PSG en wij zijn al gekwalificeerd, dus het gaat nu om prestige. Om de groepswinst."

Wedden

Meer odds

Van der Wiel sprak zich eveneens bewonderend uit over het spel van zijn oud-werkgever. "Zoals Zlatan ook zegt: Ajax speelt heel goed positiespel, daar staan ze ook bekend om. Maar wij winnen, zijn effectiever. Of je dat leert in een grotere competitie? Zeker. In de Champions League gaat het veel om details, om de doelpunten. Daarin maak je in het buitenland wel grotere stappen, ja."

Boilesen
Met een overtreding op Nicolai Boilesen stond Van der Wiel aan de basis van mogelijk een zware knieblessure. "Het was glad en niet mijn bedoeling om hem te raken. Eigenlijk had ik dat idee ook niet zozeer. Ik had niet het gevoel dat hij niet door kon spelen, maar blijkbaar is het erger dan ik dacht. Jammer voor hem. Hij is een goede vriend."