De Boer vreest grotere schade na bezoek aan PSG: Het ziet er heel slecht uit
Ajax-trainer raakt Boilesen al vroeg kwijt

De Boer vreest grotere schade na bezoek aan PSG: "Het ziet er heel slecht uit"

25-11-2014 23:01
4

Ajax-trainer Frank de Boer is allerminst te spreken over de 3-1 nederlaag in Parijs. Tegenstander Paris Saint-Germain maakte op eigen veld een matte indruk, maar de Amsterdammers waren niet in staat om te profiteren.

"Of ik tevreden ben? Wel over het begin van de tweede helft tot de 1-1", vertelt De Boer tegenover de camera van de NOS. "In de rust ben ik flink boos geworden. Net zoals destijds in Manchester moet je geloven in een goed resultaat. We kregen fantastische ruimtes om te voetballen en daar moet je gebruik van maken. Er gingen zoveel simpele dingen fout, zo zonde."

"De vorige keer was ik negatief over Ricardo Kishna, maar nu was hij met Ricardo van Rhijn de enige die een goed niveau haalde. Bij de overige jongens ging zo ongelofelijk veel fout, terwijl die jongens dit spelletje normaal goed kunnen spelen. Dat heb ik in de rust ook even gemeld. In de tweede helft hebben ze dat veel beter opgepikt en dan zie je ook dat je domineert."

"Dan maak je terecht de 1-1 en eigenlijk geef je de wedstrijd dan zo uit handen. Als er één avond was geweest om hier drie punten op te halen, dan was het vanavond wel", somberde De Boer, die Nicolai Boilesen door 'een ziekenhuisbal' geblesseerd zag raken. "Waarschijnlijk een zware blessure. Het is de knie, ja. Misschien de achterste kruisband, dat ziet er heel slecht uit."