Van der Hoorn krijgt in Parijs beloning voor vechtlust: Alles is zo groot bij Ajax
Verdediger kijkt terug op een prima optreden in Parijs

Van der Hoorn krijgt in Parijs beloning voor vechtlust: "Alles is zo groot bij Ajax"

25-11-2014 23:53
9

Mike van der Hoorn maakte dinsdagavond een inschattingsfout bij de treffer van Zlatan Ibrahimovic. Na afloop van de uitwedstrijd bij Paris Saint-Germain (3-1 nederlaag) kon de Ajax-verdediger desalniettemin terugkijken op een prima optreden.

Van der Hoorn mocht spelen dankzij de schorsing van Joël Veltman. Omdat Niklas Moisander in Parijs aan de kant bleef, mocht Stefano Denswil de plek naast hem bezetten. "Ik heb wel een goede wedstrijd gespeeld", zei de oud-speler van FC Utrecht aan de NOS. "Ik voelde me sterk en nu probeer ik de draad weer op te pakken"

"Zondagochtend voor de training hoorde ik dat ik zou spelen. Dat is wel prettig bij zo’n grote wedstrijd. Je speelt weinig, maar uiteindelijk krijg je de kans om je te bewijzen en wil je laten zien wat je het afgelopen half jaar heb geleerd", aldus Van der Hoorn. "Het was een grote aanpassing van FC Utrecht naar Ajax. Alles is zo groot bij Ajax."

De centrumverdediger weet bovendien dat er geen garanties zijn bij Ajax. "Ondertussen deden mijn concurrenten het goed en zat ik op de bank. Maar nu ik de kans krijg, wil ik me laten zien."